[ad_1]

ZIARAH DAKWAH, ‘SPOTCHECK’ KELAS GURU & AGIHAN POSTER SEBAGAI BAHAN BANTU MENGAJAR DI SEMPORNA

Alhamdulillah, wakil GAD di Semporna berjaya meneruskan program Ziarah Dakwah Berfokus sejak dari bulan Januari. Untuk makluman semua, program ziarah dakwah berfokus mensasarkan 5 buah keluarga di sekitar kampung-kampung di Semporna untuk diberi pendedahan tentang Islam.

Di samping itu, pihak pengurusan GAD di Semporna juga menjalankan ‘spotcheck’ kelas-kelas mengaji yang dibuka di beberapa kampung untuk memastikan keberkesanan kelas tersebut dalam melahirkan pelajar yang berkualiti.

Tambahan lagi, setiap guru turut dibekalkan dengan beberapa poster (Poster rukun iman & islam, Poster wuduk dan Poster solat) sebagai bahan bantu mengajar bagi melancarkan proses pengajaran dan pembelajaran.

Semoga bermanfaat.

Jazakumullahu khairan kepada semua penginfaq.

#GhulamAlDakwah
#Semporna
#MelahirkanDuatMenyebarkanIslam


Ghulam Al Dakwah, profile pictureMungkin imej 2 orang, orang berdiri, orang duduk dan teks yang berkata 'G”ULAM KELAS PENGAJIAN AGAMA DI PULAU LARAPAN Sp Adobe Û Spark'Mungkin imej satu orang atau lebih dan teks yang berkata '十 G”ULAM L DI KG. BANGAU- BANGAU SEMPORNA ZIARAH DAKWAH BERFOKUS Sp Adobe Spark'Mungkin imej 4 orang, kanak-kanak, orang duduk dan teks yang berkata ''”ULAM AL-DAKWAH 'SPOTCHECK' KELAS GURU AN DI SEMPORNA Sp Adobe Spark'Mungkin imej dalam
[ad_2]

Sumber